Je bestelling: €0,00

Your most innovated Shoe Care brand for next level cleaning and protection.

Droptite is in 2019 ontstaan door een persoonlijke voorliefde voor schoenen, met een obsessie om je nieuwe pareltjes zo lang mogelijk te beschermen en schoon te houden. Na iedere aankoop van nieuwe schoenen werd een onderhoudspakket gekocht. Het proberen en testen van tientallen merken en soorten leverden allemaal hetzelfde teleurstellende resultaat op. Schoon moet echt schoon zijn en bescherming moet echt langdurig werken! Dit zijn de drijfveren die ten grondslag liggen aan het ontwikkelen van een eigen schoenen onderhoudslijn. Duurzaam, uniek en betaalbaar.

Alle artikelen van Droptite zijn van unieke receptuur waarbij ieder product zijn eigen unieke eigenschappen heeft voor optimale resultaten.

Droptite gebruikt geen verpakkingen met butaangas aandrijving, waardoor uw schoenen altijd behandeld wordt met 100% pure werkzame stoffen zonder gas en lucht. Daarom kunnen wij 6 maand lang bescherming garanderen met de protector en verbluffende cleaning resultaten. 100 % werkzame stoffen is de basisregel!

Voor iedere type schoen is het juiste product aanwezig. Clean and protect your shoes as a professional.